Ota yhteyttä

Löysitko virheen sivuston tiedoista? Onko sinulla sisältötoiveita sivustolle? Tidätkö hauskan paikan tai kiinnostavan ohjelmanumeron Costa Blancalta?

Kirjoita viestisi tähän ja auta meitä tekemään sivustosta hyödyllisempi lukijoilleen!

Erityisesti kaipaamme hyviksi koettuja kohdevinkkejä – olivat ne sitten ravintoloita Torreviejassa, kahviloita Benidormissa, vesipuistoja Alicantessa, historiallisia turistikohteita lähikylissä tai mitä tahansa. Jos sinulla on tiedossa retkikohteita ja nähtävyyksiä, haluamme tietää niistä! Käymme mahdollisuuksien mukaan kokeilemassa kaikki suositellut kohteet ja kirjoitamme käynnistä raportin kuvien kera.

Kristian napsuttelee terassilla Alicantessa

Blogiyhteistyö yrityksille

Etsin yrityksiä mukaan tekemään blogiyhteistyötä. Jos sinulla on sivuston aihepiireihin sopiva yritys ja haluaisit lisätä yrityksesi näkyvyyttä verkossa, niin kysy rohkeasti yhteistyötä! Yhteistyön muotoja ovat esimerkiksi sponsoroidut yhteistyöpostaukset sekä bannerimainonta sivustolla. Voin kokeilla yrityksen tuotetta tai palvelua ja kirjoittaa kokemuksesta blogikirjoituksen. Sopivia yhteistyöyrityksiä ovat esimerkiksi:

  • Suomessa toimivat yritykset, joilla on jotain yhteyttä Espanjaan (esim. espanjalaiset ravintolat tai kaupat)
  • Espanjassa toimivat suomalaisyritykset
  • Espanjassa toimivat paikalliset tai kansainväliset yritykset, jotka tarjoavat palveluja turisteille (vesipuistot, huvipuistot, ravintolat)
  • verkkokaupat

Lukijoita on tällä hetkellä n. 3000 kuukaudessa ja kävijät ovat Costa Blancasta kiinnostuneita. Tärkein liikenteen lähde ovat hakukoneet.

Tutustu tekemiini yhteistyöpostauksiin