Junalla Alicantesta Madridiin

image

Alicantesta pääsee luotijunalla Madridiin vajaassa kolmessa tunnissa. Juna kulkee parhaimmillaan yli 300 km/h. Junamatkan hinta vaihtelee paljon, mutta halvimmillaan matkan kulkee n. 25€ hinnalla.

Madridissa on paljon nähtävää, mutta kaupunki on kallis ainakin Costa Blancan talvihintoihin verrattuna. Junamatkan jälkeen kaikki maksoi jonkin verran enemmän.

4 vastausta “Junalla Alicantesta Madridiin”

 1. Janni

  Hei!

  Tulemme syyskuussa reiluksi viikoksi Alicanteen ja suunnitelmissamme on tehdä yhden yön reissu Madridiin. Renfen sivuilta junalippuja katsellessani hämmästyin, että viikolla 37 (jolloin reissu olisi tarkoitus toteuttaa), ei Madridin ja Alicanten välillä kulje kuin yksi junavuoro suuntaansa päivässä. Vielä edellisviikkona lähtöjä olisi n. 10 kpl/vrk. Osaatko sanoa, tapahtuuko syyskuun puolessa välissä jokin radikaali muutos juna-aikatauluihin, vai voiko olla, etteivät kaikki vuorot olisi vielä päivittyneet? Asiakaspalvelusta en ole saanut asiaan vastausta…

  Vastaa
  • Kristian Post author

   Hei, kuulostaa hienolta syysreissulta! Näyttää tosiaan siltä, että AVE-junia ei voi tilata syyskuun puolivälin jälkeen. Rannikoiden turistisesonki loppuu syyskuun alun jälkeen, joten junavuorot varmasti vähenevät. Yksi vuoro päivässä vaikuttaa kuitenkin niin vähäiseltä, että veikkaisin lippuja tulevan vielä lisää myyntiin.

   Vastaa
  • Kristian Post author

   Kysyin asiaa vielä Renfen Facebook chatista, ja vastaus oli että osa lipuista tulee myyntiin n. 2kk ennen matkaa. Lähipäivinä pitäisi siis tulla myyntiin.

   Vastaa
   • Janni

    Mahtavaa, kiitos avusta! Nyt ei siis muuta kuin kärkkymään, jos/kun lippuja ilmaantuu mahdollisille lisävuoroille :).

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *