Lataa Trip Advisor jo kotimaassa

Trip Advisor on hyödyllinen palvelu matkustellessa. Trip Advisorin mobiilisovellus kannattaakin ladata viimeistään siinä vaiheessa, kun pakkaa matkalaukkuja.

Tänään huomasin sovelluksesta kätevän toiminnon: suuremmat kaupungit voi ladata tietoineen ja karttoineen valmiiksi mobiililaitteeseen. Tämä toiminto on tarjolla sovelluksessa esimerkiksi Alicanten kohdalla.

image

Kaupungin etusivun oikeassa yläkulmassa on pyöreä latausnappi, joka lataa kaupungin tiedot laitteen sisäiseen muistiin.

image

Kun tiedot ovat laitteella, niitä voi käyttää ilman verkkoyhteyttä! GPS-paikannus ei tarvitse verkkoyhteyttä, joten itsensä löytää myös aina kartalta. Tämä on erittäin hyvä toiminto, koska suurissa kaupungeissa eksyminen on helppoa ja internetyhteyden käyttäminen hankalaa.

Älypuhelimesta karttoineen ja satelliittipaikannuksineen ei kuitenkaan ole enää siinä vaiheessa apua, kun akku vetelee viimeisiään. Siksi reissuun kannattaa ottaa mukaan jonkinlainen lisäakku.

image

Tällaisella mötikällä lataa puhelimen akun useaan kertaan täyteen ja yhdellä lisäakulla voi ladata useampaa laitetta, tosin yleensä lataus pitää suorittaa vuorotellen.

Vaikka kotimaassa akku kestäisi parikin päivää, voi matkoilla akku kulua nopeammin. Esimerkiksi navigointi, valo- ja videokuvaus kuluttavat akkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *