Lentojen hinnat Suomesta Alicanteen helmikuussa 2015

Katselin tänään lentojen hintoja Costa Blancalle. Tässä pieni raportti. Hinnat on katsottu n. viikon matkalle eri aikoina ja eri lentoyhtiöistä helmikuusta syyskuuhun.

Ryanair

Ryanair ei lennä tällä hetkellä Tampereelta Alicanteen, vaan ensimmäiset lennot näyttäisivät olevan maaliskuun lopussa. Menopaluulennot maalis- ja huhtikuussa maksavat n. 250€ hengeltä. Toukokuussa voisi päästä alle 200€ hinnalla. Elokuulle ostettuna lennot saa n. 150€/hlö. Yleensä hinnat nousevat lähempänä matkapäivää, eli vaikka elokuu näyttääkin nyt edulliselta, se on halpa vain jos pystyy ostamaan liput nyt.

Norwegian Helsingistä

Norwegian lentää Helsingistä Alicanteen myös helmikuussa. Menopaluun hinta on n. 400€. Vasta kesäkuulle saa lentoja, jotka maksavat n. 300€. Elokuulle ostetut lennot saa n. 200€.

Norwegian Turusta

Turun lennot alkavat maalis- huhtikuun vaihteessa. Ne ovat jonkin verran halvempia kuin Helsingistä lennetyt. Huhtikuussa lennot voi saada n. 200€.

Norwegian Helsingistä Madridiin

Helsinki-Madrid -lennot ovat hieman halvempia kuin Alicanteen tulevat. Esimerkiksi helmikuussa voi päästä n. 250€ ja maaliskuussa alle 200€. Tähän pitää tietysti hankkia lisäksi siirtyminen Costa Blancalle esim. junalla. (halvimmillaan 25€/suunta) Molempiin suuntiin lennettynä Madridin kautta kulkeminen vie paljon aikaa, mutta toiseen suuntaan lennettynä se on hyvä ja runsaskulttuurinen välietappi, jossa voi viettää yhden tai useammankin päivän. Tässä voi myös hyödyntää esimerkiksi Ryanairin alkukauden lentoja: esimerkiksi ensimmäinen paluulento maaliskuussa on aina halpa, koska sille ei ole ollut aikaisemmin sopivaa menolentoa. Huomettavan edulliset lennot voisi siis saada niin, että lentää Madridiin, siirtyy sieltä junalla Alicanteen ja lentää takaisin Suomeen Ryanairin ensimmäisellä paluulennolla.

Finnair

Finnairilla ei ole suoria lentoja, mutta välilaskulla menopaluun saa helmikuussa helvimmillaan n. 500€. Huhtikuussakin hinta on vielä yli 400€ eikä elokuussakaan ole sen edullisempia lentoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *