Aquapark Flamingo -vesipuisto Torreviejassa

Kävimme elokuun viimeisenä päivänä vesipuistossa Torreviejassa. Valitsimme vesipuistoksi edullisimman, pienimmän ja sympaattisimman puiston, Flamingon. Toinen vaihtoehto, Aquapolis, tuntui kohtuuttoman kalliilta kahdelle aikuiselle.

Flamingoon oli helppo löytää navigaattorilla (osoite Calle Rossi) ja heti vesipuiston sisäänkäynnin edessä oli runsaasti parkkitilaa.

Aquapark Flamingon sisäänkäynti

Aquapark Flamingon sisäänkäynti

 

Päivä vesipuistossa maksoi 13€ hengeltä ja hintaan kuului sisäänpääsy siistiin ja puhtaaseen vesipuistoon sekä aurinkotuolien käyttö.

Mitään pukukoppeja tai kunnollista peseytymismahdollisuutta ei ollut. Myöskään tavaroita ei saanut lukkojen taakse, mutta paikka oli toisaalta niin pieni, että tavaroita pystyi hyvin vahtimaan. Myös henkilökuntaa oli paljon ja paikka tuntui turvalliselta. Esimerkiksi vesiliukumäestä pääsi laskemaan vasta kun edellinen laskija oli varmasti päässyt vedestä pois.

Vesipuiston vesiliukumäet

Itse puisto tuntui alkuun pieneltä, mutta lopulta kolme vesiliukumäkeä olikin aikuisille riittävästi. Kaksi vesiliuista oli putkia ja lisäksi oli iso ramppi, johon pääsi laskemaan myös kaverin kanssa.

Tarjoilut

Vesipuistossa oli myös baari ja pikaruokaa. Ruoka oli kohtuullista ja myös kohtuuhintaista. Hampurilaisannos oli samoissa hinnoissa kuin Hesburgerissa. Baarista sai olutta, virvokkeita, jäätelöä ja kahvia.

Ruokapaikalla toimi myös Wifi, joten Instagram-päivityksiä ja selfieitä pystyi hyvin tekemään suoraan paikanpäältä.

Aukioloajat

Flamingo on auki vielä syyskuun alussa ensimmäisen viikon perjantaihin eli neljänteen päivään asti. Tätä tietoa en löytänyt nettisivuilta, vaan sitä piti kysyä henkilökunnalta. Nettisivujen perusteella kuvittelin, että maanantai oli viimeinen aukiolopäivä tältä kesältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *