Benidormin parkkipaikat: Opas turvalliseen ja kätevään pysäköintiin

Benidorm on tunnettu suositusta rantalomakohteesta Espanjassa, ja siellä vierailee vuosittain suuri määrä turisteja ympäri maailmaa. Monet näistä vierailijoista saapuvat omalla autolla, mikä tekee hyvien parkkipaikkojen löytämisestä tärkeän osan matkasuunnitelmaa. Tässä artikkelissa esittelemme hyödyllisiä vinkkejä Benidormin parkkipaikkojen löytämiseen ja mitä kannattaa ottaa huomioon pysäköintikokemuksen parantamiseksi.

 1. Keskusta-alueen parkkipaikat:
  Benidormin keskusta-alueella on useita pysäköintialueita, jotka tarjoavat kätevän tavan pysäköidä autosi lähellä nähtävyyksiä, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Esimerkiksi Avenida del Mediterráneo -katu on suosittu alue, jossa on useita pysäköintitaloja, kuten esimerkiksi Parking Centro ja Parking Mercado.
 2. Rannan lähellä sijaitsevat parkkipaikat:
  Jos olet matkalla nauttimaan Benidormin upeista rannoista, on suositeltavaa etsiä pysäköintialueita, jotka sijaitsevat lähellä rantaa. Esimerkiksi Levante-rannan alueella on useita pysäköintitaloja, kuten esimerkiksi Parking Rincon de Loix ja Parking Avenida Europa, jotka tarjoavat helpon pääsyn hiekkarannoille. Oma suosikkini on Benidormin Casinon läheinen, edullinen parkkitalo.
 3. Hotellin tarjoamat pysäköintimahdollisuudet:
  Jos majoitut Benidormissa hotellissa, ota selvää, tarjoaako hotelli pysäköintimahdollisuutta vierailleen. Useat hotellit tarjoavat omia pysäköintialueitaan, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia autosi turvallisuudesta ja voit nauttia lomasta huolettomasti.
 4. Julkinen pysäköinti:
  Benidormissa on myös useita julkisia pysäköintialueita, jotka ovat yleensä edullisempia kuin pysäköintitalot. On kuitenkin hyvä tarkistaa pysäköintisäännöt ja -maksut ennen pysäköintiä, jotta vältetään mahdolliset sakot tai hankaluudet. Varmista myös, että pysäköintialue on turvallinen ja valvottu.
 5. Pysäköinti kaupungin ulkopuolella:
  Jos haluat välttää keskustan ruuhkia ja etsiä edullisempaa pysäköintivaihtoehtoa, harkitse pysäköintiä kaupungin ulkopuolisilla alueilla. Benidormissa on joitakin pysäköintialueita kaupungin ulkopuolella, joissa voit jättää autosi ja käyttää julkista liikennettä päästäksesi keskustaan.

Muutama huomioitava asia:

 • Varmista, että noudatat liikennesääntöjä ja pysäköintiohjeita tarkasti välttääksesi sakkoja tai autosi hinaamista.
 • Pysäköinti voi olla haastavaa erityisesti kiireisimpinä matkailusesonkeina, joten varaa tarpeeksi aikaa pysäköinnin löytämiseen.
 • Älä jätä arvoesineitä näkyville autossasi, vaan pidä ne turvallisesti mukana tai jätä hotellihuoneeseen.
 • Huomioi, että jotkut pysäköintialueet voivat olla rajoitetusti avoinna tai varattu tietyille aikaväleille, joten tutustu aukioloaikoihin etukäteen.

Benidormin parkkipaikkojen löytäminen voi aluksi tuntua haasteelliselta, mutta oikeiden vinkkien avulla voit välttää turhautumista ja nauttia lomastasi huolettomasti. Tutki eri vaihtoehtoja etukäteen ja valitse itsellesi sopivin pysäköintiratkaisu. Hyvää matkaa Benidormiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *