Etukortti El Corte Inglesiin

El Corte Ingles -tavaratalot

El Corte Inglesistä eli paikalliselta Stockmannilta saa ostettua kaikenlaista tavaraa, mm. vaatteet, tekniikan, kosmetiikan ja kengät. Tavaratalo ei ole halvimmasta päästä, mutta siellä on hyvä valikoima laatumerkkejä. Alennusmyynneissä joulun jälkeen ja kesällä myös hinnat ovat monissa tuotteissa edullisia.

Tavarataloja on Costa Blancalla viisi: Alicantessa, Elchessä, Cartagenassa ja kaksi tavarataloa Murciassa. Alicanten tavaratalo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja se on jaettu kahteen erilliseen rakennukseen. Elchessä tavaratalo on kaupungin laidalla lähellä sairaalaa.

Ilmaisen etukortin hankinta ja käyttö

El Corte Inglesissä kannattaa aina ensimmäisenä etsiä asiakaspalvelu ja mennä sinne passin kanssa. Ulkomaalaiset saavat nimittäin ilmaiseksi etukortin, jolla saa kerättyä bonusta 10% ostoksesta. Eli aina kun ostaa jotain ja höylää korttia, niin kortille tulee bonusta 10% ostoksen arvosta. Seuraavalla ostoskerralla kaikki bonus käytetään ja tilalle tulee uuden ostoksen verran bonusta.

Eli esim. jos ostaa 50€ hintaisen tuotteen ja näyttää korttia, tulee kortille bonusta 5€. Kun seuraavaksi ostaa 40€ hintaisen tuotteen, voi käyttää kortilla olevan bonuksen ja maksaa pitää vain 35€. Kortille tulee heti uutta bonusta 3,50€. Bonusta saa vaatteista, kengistä, koruista, laukuista, parfyymeista ja sisustustavaroista, mutta esim. ruuasta ja kosmetiikasta bonusta ei saa.

Elchen asiakaspalvelutiski on vielä vaikeammassa paikassa parkkihallin perällä, eikä sitä voi löytää kysymättä apua.

Kortti on voimassa seitsemän päivää eli se ei ole jatkuvasti lompakossa lojuva yleinen etukortti vaan uusi kortti pitää hakea jokaisella lomamatkalla erikseen. Voimassaoloaikanaan kortti käy kaikissa El Corte Ingleseissä. Kortti on tarkoitettu turisteille, mutta en usko että he pystyvät tarkistamaan ulkomaalaisen asuinpaikkaa mistään.

Mahdolliset lahjat

Kortin hakemisen yhteydessä saattaa saada jonkin lahjan. Madridissa saimme kupongit, joilla olisi saanut tavaratalon ravintolasta ilmaiset tapakset ja viinit. Alicanten tai Elchen tavarataloista emme ole vielä saaneet kortin yhteydessä lahjaa. Saattaa olla, että Madridissa lahjoja annetaan ja muualla ei, tai sitten satuimme olemaan siellä lahjakampanjan aikaan ja kuponkeja olisi silloin saanut muualtakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *