Norwegianin uudenvuoden ALE:sta lentolippuja Alicanteen

Norwegian on mainostanut alennusmyyntejään vähän joka paikassa. Mainoksia on tullut vastaan ainakin televisiossa, Hesarin paperilehdessä sekä Hesarin mobiilisovelluksessa. Mainoksen mukaan lentoja saa jopa 25 eurolla. Todellisuudessa 25€ lippuja on kyllä myynnissä, mutta ulkomaille sillä hinnalla ei pääse, vaan halvalla myydään ainoastaan kotimaan sisäisiä lentoja.

norwegian_tarjouslennot

Lentolippuja Helsingistä Alicanteen halvalla

Halvimmat liput Alicanteen saa alkuvuonna ja niiden hinta on 49€ yhteen suuntaan. Tämä on oikeasti todella halpa hinta. Myöhemmin keväällä ja kesällä olevilla lennoilla hinta tasoittuu noin sataan euroon.

Halvat lennot Helsingistä Madridiin ja Barcelonaan

Madridiin ja Barcelonaan pääsisi myös kesällä 49 eurolla. Molemmista kaupungeista pääsee junalla Alicanteen. Esimerkiksi Barcelonasta Alicanteen pääsee alle 30 eurolla, jolloin kokonaishinta lennolle ja junalle pysyy alle satasessa. Madridista lähtevän junan hinta oli esimerkkipäivänä 38€. Hintahaitari on laaja: halvin lippu on 20,80€ ja kallein 36,40€. Matka-ajoissa ei ole kuitenkaan eroa kuin seitsemän minuuttia ja junan tyyppi on molemmissa sama. Liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin, sillä vasta asemalta hankittuna lippu voi olla paljon kalliimpi.

renfe_barcelona_alicante

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *