Ratikalla Benidormiin ilman autoa

Varsinkin elokuussa parkkipaikan löytäminen Benidormista on todella vaikeaa. Benidormissa on aina vaikea löytää parkkipaikkaa, mutta sesonkiaikana heinä-elo-syyskuussa se on mahdotonta.

Olen miettinyt tekeväni niin, että jätän auton johonkin rauhallisempaan paikkaa ja kuljen loppumatkan Tramilla eli Alicanten ja Benidormin välillä kulkevalla ratikalla. Myös Alicantesta on vaikea löytää parkkipaikkaa, joten ole ajatellut raitiovaunun lähtöpaikaksi jotain kylää Alicanten ja Benidormin välistä. El Campello on varmaankin liian lähellä Alicantea ja vielä turhan vilkas kaupunki, mutta siitä seuraavat pysäkit Tramin reitillä voisivat olla parempia.

Tramin linjakartta

Ensimmäinen pysäkki Poble Espanyol on vielä Alicanten maksualueella joten jätän senkin vielä välistä. Seuraavat pysäkin ovat Amerador, Coveta Fuma ja Cala Piteres. Tarkoitus olisi navigoida näiden pysäkkien lähettyville etsimään ruutua ja jatkaa sitten matkaa Tramilla. Trami maksaa tältä matkalta 2,50€ tai 3,75€ ja matka kestää n. 40 min.

Tramin hinnat

 

 

 

Street View:tä pyöritellessä löytyi mm. tällainen ”parkkipaikka”. Taitavat kadut niin kapeita, ettei kylästä löydy parkkipaikkaa yhtään paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *