Benidorm TV-sarjaa näytetään Ylellä

Yle kertoo näyttävänsä Benidormista kaudet 5, 6 ja 7. Kyselin tästä aiemmin Twitterissä, mutta silloin näistä uudemmista Benidorm TV-sarjan kuutos- ja seiskakausista ei osattu sanoa mitään tarkempaa.

Sarja on oikeastikin aika hyvä ja se on ollut erityisen suosittu Brittien keskuudessa. Itse olen katsonut siitä yksittäisiä jaksoja vanhemmilta kausilta sekä kuudennen tuotankauden. Nyt onkin siistiä, että näen myös viidennen kauden, kuudennen uudelleen sekä seitsemmännen eli uusimman tuotankauden. Ehdin juuri sopivasti katsoa viidennen kauden ennen kuin lähden seuraavan kerran Costa Blancalle lomailemaan. Sarjan kuvauspaikkoja voisi käydä katsomassa Benidormissa käydessä.

Sarjaa katsomalla saa aika hyvän käsityksen myös Benidormin todellisuudesta Brittien lämpimänä juhlakaupunkina. Sarjan huumori perustuu juuri siihen, että kohtausten tapahtumat ovat vain lievästi liioiteltuja ja ne voisi tapahtua oikeastikin.

Benidorm Yle Areenassa

Sarjan jaksot tulevat katsottavaksi myös Yle Areenaan 30 päiväksi jakson TV-esityksen jälkeen. Ensimmäisen jakson voi katsoa täältä. Jaksoa on katsottu lähes 17000 kertaa, joten ainakin kauden avausjaksolla on ollut Suomessakin paljon katsojia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *