Bussiyhteydet Alicanten lentokentältä

Alicanten lentokentältä lähtee käteviä bussilinjoja. Nämä bussit lähtevät lentokentän ylimmältä tasolta. Alimmalta lähtevät tilausajot ja keskimmäiseltä tasolta taksit. Taksi Alicanten lentokentältä Alicanteen maksaa n. 20€ ja Torreviejaan n. 70€.

Paikallisbussi Alicanten keskustaan ja rautatieasemalle

Bussi C6 kulkee lentokentän, sataman ja rautatieaseman välillä.

Bussin normaalihinta on 3.85€ ja yli 65-vuotiaiden pitäisi päästä hintaan 0.95€. Bussikyyti maksetaan käteisellä kuskille ja tasaraha on suositeltava!

Tällä yhteydellä pääsee siis myös rautatieasemalle, josta voi jatkaa matkaa junalla esim. Madridiin, Valenciaan tai Barcelonaan.

Nopea bussi Torreviejaan

Torreviejaan pääsee kätevästi suoralla bussiyhteydellä. Matka kestää noin 50 minuuttia ja maksaa 6.92€ hengeltä (7/2017). Liput saa ostaa lentokentällä kuljettajalta ja Torreviejassa bussiasemalta.

Tarkempia tietoja voi katsoa bussiyhtiön sivuilta costazul.net tai lipun voi ostaa myös verkkokaupasta.

Toki aina voi kulkea myös Alicanten kautta menemällä ensin Torreviejasta bussilla Alicanteen ja sieltä paikallisbussilla lentokentälle.

Bussi lentokentältä Elcheen

Myös Elcheen lähtee bussi suoraan lentokentältä, onhan lentokentän nimikin Alicante-Elx.

Kaikki bussit ovat hyviä ilmastoituja busseja ja niissä pitäisi olla jonkinlainen wifikin.

5 kommenttia “Bussiyhteydet Alicanten lentokentältä

 1. Mika Vänni

  Moi. Saako koiran ottaa mukaan bussiin? Keskiviikkona olisi tarkoitus aamulla laskeutua Alicanten lentokentälle ja sieltä jatkaa eteenpäin Torreviejaan. Meitä on 2aikuista +1koira..

  Reply
  • Kristian Post author

   Hei,
   tietääkseni koiraa ei saa ottaa bussiin mukaan. Tässä voi olla vähän vaihtelua kuskin ja jopa koiran osalta, eli kuljettaja saattaakin hyväksyä pienen koiran, vaikka bussiyhtiö olisi kieltänyt ne. Varmemmin koiran kanssa pääsee kulkemaan taksikyydillä.

   Reply
  • Kristian Post author

   Hei, julkisilla busseilla matkaan menee pari tuntia ja on useampi vaihto matkalla. Suosittelen taksia tai tilausajoa kentältä.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *