Markkinat Elchen jalkapallokentällä sunnuntaisin

Elchen jalkapallostadionin Martínez Valeron parkkipaikalla on sunnuntaisin isot markkinat. Markkinat alkavat aamusella ja loppuvat noin klo 14. Koska Elche on jo jonkin verran sisämaassa sijaitseva kaupunki, niin näillä markkinoilla on paikallisempi tunnelma kuin rannikkokaupunkien markkinoilla.

Elchen sunnuntaimarkkinat olivat tauolla koko kesän, koska markkinoiden järjestäjällä ja jalkapalloseuralla oli erimielisyys siitä, onko mitään voimassa olevaa sopimusta markkinoiden järjestämisestä seuran stadionilla, sekä onko sopimuksesta koskaan maksettu mitään. Oikeuden mukaan sopimus on kunnossa, sillä jotain on ehkä joskus maksettukin. Elche CF hakeutui välillä konkurssiin, joten rahoista ei ole enää nykyisellään tietoa.

Elchen jalkapallostadion on hieno paikka ja markkinoilla kannattaa poiketa! Elche CF pelaa edelleen laadukasta futista, vaikkakin yhtä sarjatasoa alempana kuin aikaisempina vuosina. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä keskivaiheilla, joten paluu La Ligaan ei ole tänä vuonna todennäköistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *