Marraskuun tekemiset

Kirjoitin lokakuussa listan kohteista marraskuussa tapahtuvalle matkalle. Osa arvioista ei mennyt täysin oikein. Tässä muutamia kommentteja retkikohteista.

Viikon reissuun pitäisi kuitenkin mahtua myös aurinkoisia päiviä, mutta rantakelejä ei enää marraskuussa mantereella ole.

Parina päivänä lämpötila nousi keskipäivällä n. 24 asteeseen, minkä ansiosta rannalla pystyi hyvin ottamaan aurinkoa ja meressä uimaan. Eli olin väärässä väittäessäni, ettei rantakelejä ole. Tosin jos haluaa rantalomalle Costa Blancalle, niin 100% varmat rantakelit on vain heinä-syyskuussa.

Santa Barbaran linnoitus

Linnoitus oli hieno kohde maisemien katseluun. Kävimme siellä auringon laskiessa ja nousimme paikan päälle hissillä.
SAM_1868 (Large)

Fortunan kylpylä

Kylpylä oli kyllä kohtuullisen hieno lämpimällä vedellä täytetty ulkoallas, mutta selvästi tasokkaampi ja kylpylämaisempi on Archenan kylpylä. Jostain syystä Archena on myös hieman edullisempi vaihtoehto.

Fortunan kylpylä

Fortunan kylpylän sisäänkäynti iltavalaistuksessa

Guadalestin kylä

Tämä oli hieno paikka ja maisemiltaan ainutlaatuinen. Valitettavasti emme käyneet kaikista ylimmällä linnakkeella. Siinä vaiheessa tuntui, että oli nähnyt jo tarpeeksi, mutta nyt hieman harmittaa, että kuvia ei tullut otettua ylimmältä tasolta.
SAM_1893 (Large)

Villajoysan suklaatehdas ja Torreviejan suurmarkkinat

Aikataulujen takia nämä jäivät käymättä. Onneksi tulee uusia reissuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *