Tekemistä Costa Blancalla marraskuussa

Marraskuussa talvi on jo tullut rannikolle ja lämpötilat  ovat pääosin vähän alle 20C. Aurinkoisena päivänä lämpötila voi nousta muutamalla asteella, mutta sateisena päivänä voi olla kylmä. Sadepäiviä saattaa olla peräkkäin ja se on hyvä huomioida retkisuunnitelmissa. Viikon reissuun pitäisi kuitenkin mahtua myös aurinkoisia päiviä, mutta rantakelejä ei enää marraskuussa mantereella ole.

Kohteita:

Alicante ja Santa Barbaran linnoitus
Shoppailua El Corte Inglesissä ja muissa kaupoissa, tutustumista kaupunkiin sekä kahvittelua kahviloissa. Käynti linnakkeella.

Torreviejan markkinat perjantaina
Perjantai on hyvä päivä Torreviejaan, koska siellä on suuret markkinat silloin. Markkinoille kannattaa mennä ennen puoltapäivää ja taskuvarkaita pitää varoa.

Fortunan terveyskylpylä
Fortunassa on kylpylä, jossa saa lillutella kuumassa vedessä. Tämä retkikohde toimii myös kylmänä päivänä.

Guadalestin kylä ja laakso
Tripadvisorissa hyvin pärjännyt nähtävyys lähellä Benidormia. Kylä on suosittu turistikohde, jossa on useita linnoja ja museoita erikoislaatuisessa ympäristössä.

Villajoysan kaupunki ja suklaatehdas
Kaupunki itsessään on jo nähtävyys, mutta vielä mielekkäämmäksi retkikohteen tekee suuri suklaatehdas. Tehtaalle kannattaa mennä viikolla, jolloin näkee suklaan tuotantoa. Ohjattuun kierrokseen kannattaa tähdätä ja mieluiten englanniksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *