Arvonta: kaksi lippua Matkamessuille

Matkamessut pidetään parin viikon päästä 20.-22.1. Helsingin Messukeskuksessa. Sain messuille bloggaajapassin sekä pari ylimääräistä lippua, jotka päätin arpoa sivuston lukijoiden kesken. Liput saa omakseen joku tämän kirjoituksen kommentoijista.

Matkamessuilla esitellään eri matkakohteita ja matkailualan yrityksiä. Messuilla on osastoja myös Costa Blancalta, esimerkiksi Alicante ja Costa Blancan Matkailutoimisto.  Samoilla lipuilla pääsee myös karavaanarimessuille. Kommentoi, mikä on mielestäsi tämän vuoden matkamessujen tärkein osasto ja olet mukana lippujen arvonnassa.

Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt

Arvotaan kahden lipun paketti (arvo 36€) kaikkien kommentoijien kesken sunnuntaina 15.1. klo 21. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse ja hänellä on vuorokausi aikaa ilmoittaa postiosoite, johon liput lähetetään. Jos osoitetta ei tule, arvotaan uusi voittaja.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

9 vastausta “Arvonta: kaksi lippua Matkamessuille”

 1. Ulla K

  Nyt kiinnostaa eniten Kreikka koska se minulle uusi kohde ja sinne suuntautuu seuraava matka.

  Vastaa
 2. Helena

  Norja kiinnostaa kovasti, varsinkin vuonoristeilyt……toivottavasti saan lisätietoja!

  Vastaa
 3. Tarja Heikkilä-Kivistö

  Costa Blanca suunnitelmissa tulevaisuuden elämiseen ja ekat askeleet kohti toteutumista otetaan Messuilla, jotka tulevatkin ihan mahtavaan ajankohtaan. Liput olis huiput 🙂

  Vastaa
 4. Kristian Post author

  Arvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi tuli Ritva. Onnea voittajalle!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *