Torreviejan tivolia siirrellään

Torreviejan satama-alueella on ollut iso tivolialue. Nyt kun satama-aluetta rakennetaan uudestaan ja sinne tulee mm. suuri ostoskeskus, niin tivoli joutuu siirtymään alueelta pois.

Missä Torreviejan tivoli on?

Jos tivoli ei ole omalla paikallaan satamassa, niin se on luultavasti ehditty jo siirtää uuteen paikkaan. Uusi paikka on Parque Antonio Soria eli sama paikka, jossa on perjantaisin markkinat. Tarkempi sijainti on vesipuiston ja Velice-discon välissä.

Tivolin siirto alkoi jo toukokuussa, mutta vielä kesäkuun puolivälissäkään sitä ei ole saatu avattua. Virallista tiedotusta voi seurata Torreviejan tivolisivuilta.

Päivitys 28.6.2023: Tivolin on luvattu aukeavan perjantaina 30.6. Uuden sijainnin kehutaan olevan hyvä: siellä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja ja alueella on myös ruoka- ja juomapaikkoja.

Ilmeisesti tivoli palaa sataman kunnostustöiden jälkeen satamaan. Näitä tivolialueita on Costa Blancalla paljon. Esimerkiksi Guardamarissa on myös hieno tivolialue, vaikkakin pienempi ja rauhallisempi kuin Torreviejassa oleva tivoli.

Lisää postauksia Torreviejasta

Top 27 retkikohdetta Torreviejan lähellä

Kristianhelmi 14, 20234 min read
Top 27 retkikohdetta Torreviejan lähellä

Torrevieja, kaunis kaupunki Costa Blancan alueella Espanjassa, tarjoaa upeita mahdollisuuksia perhelomalle. Jos matkustat autolla lapsiperheen kanssa, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja tutkia aluetta ja nauttia unohtumattomista…

Videopelinäyttely Torreviejan näyttelysalissa

Kristianelo 3, 20221 min read
yellow and black wooden cabinet

Tänä kesänä Torreviejan näyttelysalissa on näyttely videopelien historiasta. 50 años de ocio digital esittelee digitaalisen viihteen historiaa 70-luvulta alkaen. Koska itsekin olen pelannut kolmisenkymmentä vuotta…

Englanninkielisiä elokuvia Torreviejassa

Kristiantouko 23, 20221 min read
Englanninkielisiä elokuvia Torreviejassa

Torreviejassa on yksi elokuvateatteri, IMF Torrevieja, jossa näytetään päivittäin VOSE-elokuva, eli elokuvan äänet tulevat alkuperäisellä kielellä. Normaalistihan Espanjassa elokuvat ovat dubattuja espanjaksi. Tällä viikolla VOSE-elokuvana…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *