Ravintolasuositus Torreviejaan: Restaurante Alingui

Kyselin vanhemmiltani ravintolasuosituksia Torreviejaan ja muihinkin Costa Blancan kaupunkeihin. Äiti muisti hyvän ravintolan Alinghi lähellä aallonmurtajaa ja kojukujaa. TripAdvisorin arvioiden perusteella paikassa on hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan.

Ravintolan tietoja etsiessäni löysin myös toisen hyvin saman tyyppisen ravintolan: Alingui. Alingui sijaitsee Los Balconesissa. Kommenttien perusteella näitä sisarravintoloita olisi vielä kolmaskin San Luisisissa. Eli kyse on tavallaan ravintolaketjusta, jolla on kolme ravintolaa Torreviejassa. Kaikissa kolmessa paikassa on sama lista ja ilmeisesti myös samat, edulliset hinnat.

Olen nyt käynyt kaikissa kolmessa Alingui-ravintolassa. Eivät nämä nyt mitään valkoisilla liinoilla varusteltuja hienoja ravintoloita ole, mutta hinta-laatusuhde on kohdallaan. Lomalla tulee helposti käytyä ulkona syömässä päivittäin, niin Alinguissa voi hyvin käydä monta kertaa viikossa! Lista on laaja, hinnat edulliset ja palvelukin aika nopeaa. Keskustan toimipiste on helposti ruuhkainen, mutta Los Balcones ja San Luis ovat rauhallisempia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *