Gluteenittomia ravintola-annoksia Espanjassa

Gluutenitonta ruokaa pitää saada varsinkin keliaakikkojen, mutta nykyään myös moni muu kokee gluutenittoman ruokavalion terveelliseksi. Ravintoloissa gluteenittomuuteen suhtaudutaan kuitenkin vaihtelevasti. Varsinkaan keliaakikko ei voi tilata annosta, josta ei voi olla täysin varma.

Yksi ravintolaketju, joka myy täysin gluteenittomia annoksia, MENÚ CELIACOS, on Tommy Mel’s. Ravintolaketju myy amerikkalaistyyppistä ruokaa: salaatteja, hampurilaisia ja broilerannoksia. Ketjulla on useita toimipisteitä ympäri maata, myös Torreviejassa. Torreviejan ravintola sijaitsee Zenia Bulevardilla.  Tarkemmat tiedot ketjun allergisoivista ainesosista on PDF-tiedostossa.

Muita ravintoloita, joissa gluteeniton onnistuu

Intialainen racintola My Dreams

Las Columnas

3 vastausta “Gluteenittomia ravintola-annoksia Espanjassa”

 1. Sirpa

  Kelilaakokilla on tosiaan melko haastavaa elää Espanjassa. Ravintoloiden ruokalistoilla on vain harvoin mainintaa sopivista annoksista.

  Vastaa
 2. Sirpa

  Tänään kävimme pizzalla paikassa nimeltä Belle Epoque, jossa sai gluteenitonta pizzaa tavallisen lisäksi. Oikein hyvää oli. Ravintola löytyy osoitteessa: Calle Conónigo Torres no 20.

  Vastaa
 3. Ritva

  Olipa hyvä, että vahingossa löysin tätä gluteenittoman tietoa, vaikken juuri nyt sitä etsinytkään….kiitos – maaliskuussa 2017 tätä tietoa Torreviejasta tarvitsen – joten pistänpä ylös nämä – kiitos. Ensimmäistä kertaa olemme menossa tänne, joten mielenkiinnolla surffaan kaikenlaista tietoa etsimässä—

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *